Hvorfor Aito?

Aito er en allsidig produktfamilie av drikke, matlagingsprodukter, og snacks laget av den nordiske supermaten havre. Nordisk havre regnes som den beste havren i verden, og det gir produktene våre en deilig, myk og naturlig smak. Alle produktene våre er 100 % meierifrie og passer for veganere. Aito er laget med lavest mulig innvirkning på naturen.

Sunt, bærekraftig og velsmakende – så enkelt er det.

Naturlig mat for en sunn livsstil

Aito bringer den myke, naturlige smaken av havre til drikker, snacks og matlagingsprodukter. Havre inneholder mye fiber hvilket hjelper tarmen din, så vel som betaglukan som hemmer kolesterolet i å absorbere seg i kroppene våre. Det som gjør havren utrolig, er at den også inneholder sink, jern, magnesium, umettet fett og karbohydrater.

Vi lager våre produkter av ferske høykvalitetsingredienser og nordisk havre. Produktsikkerhet og høy kvalitet er vårt hovedansvar.

Fersk fra Norden

Du vil ikke finne en dyrket plante som er mer finsk enn havre, og finsk havre regnes for å være den beste i verden. Det unike med den finske havren stammer fra det arktiske miljøet og de fire årstidene våre. Havre nyter de lange dagene med sommersolskinn og de gylne åkrene som nyter regnet. Vekstforholdene kan ikke replikeres andre steder i verden.

Ansvarlig produksjon fra frø til spisebordet

Aito er laget av ingredienser av høy kvalitet fra den rene nordiske naturen. Produktene våre pakkes i miljøvennlige kartong, og bærekraften går gjennom hele produksjonsprosessen – fra frø til spisebord, fra havrefelt til sluttprodukt.